Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jourhavande medmänniska skvallraren



Jourhavande medmänniska
Skvallraren

Älskar allt skvaller som han eller hon
Får reda på
Har ofta ”skvallerkompisar” som man byter
Information med

Rena skvaller rören de telefon kontakterna
Och annat…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO