Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddningen

Kom närmre
Kliv fram
Ta plats
Så jag kan se dig
Är det verkligen du?
Bara ett steg till
Jag måste få se dig
En smekning mot min hud
Fjäderlätt viskning
Det är du?
Du som ska bli min räddning?
Vet du om det än?
Att du ska rädda mig från ensamheten.
Isåfall värm dina händer
De som ska hålla mig
Varsågod
Fånga mig nu




Fri vers av emms
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms