Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel

Jag slöt ögonen

Kände din kyla

Din närvaro vilade längs sovrumstaket

Du smekte min kind

Försiktigt med rispande fingrar

Jag kröp längre ner under täcket

Du skrämmer inte mig

Tvärtom

Du sprider lugn

Dämpar mina hjärtslag för en kort stund

Jag vet ju att du är du

Min ängel




Fri vers av emms
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-01 16:27



Bookmark and Share


  Emme VIP
Jättefin!
2010-03-01

  Nina Nightwish
Fint:)
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

emms
emms