Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter orden kom smärtan

Det här är till Dig
Du som fångade mitt hjärta

Kapitlet fick ett oväntat slut
Trodde det skulle bli bättre med tiden

Förändring överallt

Fan vad jag saknar dig
Känner du saknad?

Du som alltid fick mig att le
Minns du det?

Du sa att jag var den vackraste människa du mött
Varför blev jag då utbytbar?

Löftet du gav mig kunde du inte hålla
Varför lämnade du mig?

Jag har förlorat dig
Men för hur länge då?

Det känns svårt
Är du lycklig nu?

Du har säkert redan glömt att jag finns till
Men om du minns
Ska jag då förlåta dig?




Fri vers av emms
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-03 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms