Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens växande spiral

Blundar

Känner dina kärleksfulla andetag mot min hals

Imma mot glaset

En ömhetsviskning i mitt öra

Vid min kind en fjäderlätt smekning

Smak av en evighetskyss

Jag brinner

Passionerat

Långsamt

Länge och innerligt

Våra omslutande kroppar blir en

Älska mig

Vaknar stillsamt till liv igen

Blodådrorna är fulla av kärleksrus

Ögonblick av magi

Då kommer jag på mig själv

Jag ler




Fri vers av emms
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms