Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan slog mig med våldsam kraft

Mitt fotografiska minne har fastnat för just din bild

Näthinnan har dig hårt fastklistrad

En välbehaglig rysning far igenom min sköra kropp

Fylld av en stark undran

När får jag röra vid dig?




Fri vers av emms
Läst 348 gånger
Publicerad 2010-03-08 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms