Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladvändaren

Man ser livet passera i en hastighet man inte kan styra

Det krävs bara några sprickor för att skapa ett mönster

Vad hände med de dagar som överlevde natten?

Ibland måste man se bortom det trasiga

Då kanske man hittar en själ




Fri vers av emms
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-08 19:06



Bookmark and Share


  Tyko
titeln bladvändaren borde du få nobels litteraturpris för...
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

emms
emms