Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan på jorden

Lägg din hand på mitt bröst

Känner du hjärtslagen?

Det slår för dig min älskling




Fri vers av emms
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms