Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du ledstjärnan i mitt frågetecken?

Ibland lyckas du rubba min balans
Du sätter krokben där jag går

Ibland omringas jag av genvägar och slingringar
Du följer mina fotspår som ännu inte suddats ut

Ibland är jag min egen otydbara karta
Kan du verkligen läsa mina tankar?




Fri vers av emms
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 19:02



Bookmark and Share


  anita VIP
Bra skriven.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

emms
emms