Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvind

Jag försöker andas utan dig
Än en gång gör du det svårt
Jag lyckas inte
Är jag för svag för att släppa taget?
Eller är jag för starkt bunden?
Till dig
Som fick mitt hjärta att slå
Riktigt hårt
Men gjorde mig dåligt svag
Nej!
Jag har bestämt mig
Jag ska andas utan dig
Så lämna mig ifred
Nu genast
Så frisk luft
Blås in över mig!




Fri vers av emms
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-24 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms