Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmänniska

Mot Mig
Är du iskall.
Du får mig att frysa.
Attityden
Jag vet vem du är under ytan.
Blev du rädd nu?




Fri vers av emms
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-24 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms