Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

Jag söker orden
Som beskriver känslan
Känslan i mitt bröst
Som hos så många andra
Vad är det jag känner?
Vad är det som sker?
Det är tungt och knasigt
Humöret går upp och ner
Förklara för mig
Jag förstår inte…




Fri vers av emms
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-24 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms