Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighet

Jag har letat efter dig min vän
I oändlig tid
Nyfiken på vart du har varit
Och hur du har levt ditt liv
Mitt dåvarande tomrum gav mig fullständig panik.
Skulle jag någonsin hitta dig?
Tänk om du inte fanns?
Du som ser mig för den jag är
Outtalade ord som Du alltid tycks förstår
Du som fångar mig när jag faller
Du som gör mig vacker
Med ett brinnande hjärta och glädjande blick
Tittar jag på dig
Konstaterande
Du finns
Mitt hjärta
Jag håller dig hårt i min famn
För mig är du
Värdefull
För mig är du
Unik
Nu när du äntligen här
Vill jag bara säga: Du är och förblir




Fri vers av emms
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-24 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms