Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon


*
någon drabbas hårt
och jag blir mörkrädd

mitt på dagen


*
någon går vilse
i skogarnas djup - men

hunden hittar hem




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-24 15:13



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
om vi förmår närma oss vårt intuitiva är mycket vunnet, då har vi större möjligheter att hitta hem, precis som din texthund

gott detta
2009-10-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Finradingar.
2009-10-25

  Miss Mod
Bra beskrivning, mörkrädslan på dagen är nog svartare än natten.
2009-10-25

  Eva Langrath VIP
Två fina skildringar som ger mig känslan av att mitt i mörker finns det hopp. Tack
2009-10-24

  Karin Rosberg
Skickligt!!!
2009-10-24

  noname_realmind
Åh... man skulle ha en hunds nosbegåvning... då skulle man alltid hitta hem. ;)
2009-10-24

  peter markurth
snyggt
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP