Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det är det endast är



dimman skingras
ej av viljan
ljuset strålar
av sig själv

livet lever
tidlös början
och det är
det endast är

dimma täcker
det som spirar
fuktar mjukt
och lättar sen




Fri vers av rebecca d
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-24 19:12



Bookmark and Share


    Mejja
Dessa dina ord fångar mig!
2009-11-27

  Maria T
Så skir, så underbar,
så vacker poesi
2009-11-17

  Michaela Dutius
Underbart fint beskrivet- ibland behöver vi fukten från dimman för att det som såtts ska börja växa
2009-10-31

  Anna*
Skirt, vackert och underbar text.
Allt sker av sig själv när vi låter det vara endast vara...
2009-10-28

  Mr Lindemann VIP
Jag lever i svärtan som andas dimma
där, just där är det som
en ynnest ibland att vara
ja, krama svartan för ett tag
och be om ljuset
2009-10-24

  Bibbi VIP
Helt underbar.
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d