Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

digdigdig

visst är det dumt;

när jag egentligen behöver dig

förnekar jag dig

och när jag egentligen förnekar dig

behöver jag dig





Fri vers av mr. pink
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-11-27 23:11



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Finurligt! Texter där man vänder på något är alltid lika effektiva. Och vi känner nog alla igen oss...
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

mr. pink