Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens anlete

vi tog varandra för givet
liksom glömde bort
det utbrända livet

nu i min etta med kokvrå
är jag vilsen och rädd
vill att du ska förstå

vi kunde ha varit mycket mer
en barnslig tanke
när jag sjunker ner




Fri vers av mr. pink
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-04-02 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr. pink