Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+20

hör ni hur fåglarna kvittrar bland träden
hur gräsklipparens sylvassa saxar jobbar på högvarv
och alla de barn som spelar boll utan minsta ångest över alla måsten

ser ni hur människornas socialitet fullständigt exploderar
hur vi alla plötsligt är bästa vänner
utan några som helst tankar om morgondagen

känner ni hur värmen klibbar sig fast under de nytvättade jeansen
och hur doften av den framdragna grillen
gör sig oemotståndlig fantastisk

vad fan är jag så bekymrad för?




Fri vers av mr. pink
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-05-09 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr. pink