Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sultanen Och Hans Lakejer





Det brutalt makabra
dansar aldrig ensam

Alltid ackompenjerat av;
sultanens lakajer
som kapar
min själs testiklar

Silikonsympatier
håller mig fången under ytan
där allt är suddigt

Syndens sötma
har blivit besk

Tungspetsen som nuddar vid
misslyckanden och kapitluationer,
som kapar
min själs testiklar

Och för några sekunder
slutar jag andas
men märker ingen skillnad

... alls




Fri vers av Nils W
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-10-17 02:48



Bookmark and Share


  Smultris
Och för några sekunder
slutar jag andas
men märker ingen skillnad

... alls


Älskar dessa rader!!!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils W