Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under denna titel ryms mer än man kan ana........


"Hämnaren !"

Hämnaren !
Utan någon gemensam nämnare
med en avsikt klart beklämmande
och riktningen redan bestämmande


Hämnaren !
Blitt sårad nå´nstans i livet
därför allt tillspillogivet
hela sinnet upprivet !



Hämnaren !
byggt sin egen
sarkofag
innerst därinne
vek och svag
tagit alla ursäkter
i beslag



Hämnaren !
Revanschlystnad
aldrig tystad
motivation
krystad



Hämnaren !
Tar med sig själv
i helvetet
begraver sin själ
i förtreten



Hämnaren !
Kan bara förlora
till slut intet fordra
allt varit uppförstorat
inget mer att beordra.........

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska