Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke; generationen går vidare


Mödrar



mödrar är



som livet självt



jobbiga och underbara













samtidigt




Fri vers av Christine Sabel
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 17:09



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det är starka band,

då väcker de upp mycket inom oss.

det är också spännande när man får egna barn.
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel