Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

Orden som strålar in
i mina ögon

rinner igenom mig

försvinner från mig

stryker runt mig

impulser bearbetas stegvis.



Plötsligt!

en explosion av substanser
och jag

känner.




Fri vers av Malla
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 18:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Toppenbra! Som om jag skulle skrivit den själva! ;)
2010-03-16

  T.R Ekman
Ett perfekt litet alster...så bra
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla