Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min hjärtan


mina hjärtan

Från mamma föddes jag
Av mig föddes tre hjärtan

Ni är mitt allt
mina vackra barn




Fri vers av Näckrosen
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-25 20:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint...jag har två vackra hjärtan !!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen