Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag: 100-ordare


Öppna!


Han fick ett paket vilket inte gick att öppna.
Bråttom var det; han vred, vände, rev och
rykte, slet och klippte. Men inget hjälpte,
paketet bara inte ville.

Han hämtade verktygslådan: kniv, hammare och
tång. Men nej, inget rådde på paketet.

Paniken smög sig på bakifrån, febrig puls,
svetten kom. Han intalade sig att ta en paus,
lugna ned sig, tänka efter. Det måste finnas
en lösning.

Efter en bedjande paus kastade han ut kartongen
från den soliga balkongen och lyckosamt hamnade
den direkt på en spetsig grindstolpe; och en
rödaktig vätska rann ut över den ännu
inte gröna gräsmattan.




Prosa (100-ordare) av Fredrik P. VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-26 13:44



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-10-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett alster med mycket symbolik i och som skapar vågor av eftertanke. Nära och avståndsrika bilder.
Trevligt att läsa något längre alster av dig Fredrik.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP