Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ekot och smek mig hel

Han fyller inte tomrummet, gör det bara än mer ihåligt.


Tomt, tom. Jag.


Mitt inre ekar utan dig.


Saknar dig, aknar di, knar d, nar, a

Aaaaaaaaa!


Fyll mig igen. Med dig. Din kropp, dina fingrar och andetag.


Tysta ekot och smek mig hel.




Övriga genrer av malin...
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...