Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller dansande ord




Café Saturnus

var är mina ord
jag söker i sångens texter
men det är inte mina ord
jag söker i bokens rader
men det är inte mina ord

jag hör en sakta melodi
den talar med mitt hjärta
plötsligt dansar händerna
som lätta fjärilsvingar smekande
lockande och lekande
över tangenterna
flyger mina händer
orden bara kommer
bryr mig inte
om det är rätt ord
det är mina ord
som hjärtat sjunger
till en mjuk melodi
som skränar farm
ur brustna högtalare

över allt ljud och ljus
ord som talas och skrattas
slammer från kaffemaskinen
disk som plockas undan
klackar mot det färgglada mosaikgolvet
orden studsar mot de kala röda väggarna
studsar till mig
lockar fram det lekfulla
gifter sig med mina ord




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 707 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-26 21:20



Bookmark and Share


  aol
underbart berörande, fina bilder får jag
2010-01-31

  anits VIP
Vackert och målande, serallt det du skriver
framför mig
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson