Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usch.


Död kärlek

Jag krossar ditt hjärta
Men känner inte din smärta

Du skakar och gråter
För att jag inte förlåter

Jag känner mig som ett as
För ditt hjärta går i kras

Allting blir fel
Vi har spelat färdigt vårt spel

Finns inget kvar, bara att ge upp
Jag har genomfört min kupp

Är trött vill sova nu
Inte tänka mer på det som var jag och du

Inte byr mig mer
Bara strunta i vad som sker

Gå vidare, glömma dig
Även om du fortfarande älskar mig




Bunden vers av Holgerhuva
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 20:16



Bookmark and Share


  Virvlande
Sorglig men vacker. Trots att rimmet i början (hjärta-smärta) brukar kunna förstöra en dikt, för att det är så uppenbart, märks inte det här! Väl skrivet! =)
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva