Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

Det är helt sjukt vad jag är kär
Jag älskar när du sover här

Så jag kan ligga riktigt nära
Nu låtsas vi inte längre vara kära

Jag hade glömt hur det är
Att vara riktigt kär

Vill vara med dig så mycket jag får
Jag saknar dig så fort du går

Du värmer mig när jag fryser
Drar dina fingrar i mitt hår så jag ryser

Vi tittade på spirited away
Du sade att du var min tjej

Vi sov nära, tätt intill
Jag ville att tiden skulle stå still

Frukost på Mc donald's, underbart
Gott och mysigt helt klart

Vi satt där och pratades vid
Jag glömde bort begreppet tid

Sen gick vi hem hand i hand
Världen var mitt drömland

Jag är så glad att du är hos mig
Och att jag får älska dig






Fri vers av Holgerhuva
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 14:55



Bookmark and Share


  Virvlande
Wow. Så många känslor som väller upp när jag läser. Underbart! =) Älskar!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva