Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M


Självkänsla

Förlåt för att jag är som jag är
Jag försöker bättra mig jag svär

Jag är osäker och svår
Men jag hoppas att du kanske förstår

Känslor handlar det om
Du kanske kan förlåta dom

Barnslig och så jävla dum
Står klart som ett faktum

Det är inte något jag vill
Det är något som bara blir till

Utan reson och utan logik
Kan inte säga att jag är framgångsrik

Vill vara en bättre man
Så bra som man bara kan

För det förtjänar du
Vill visa det i detta nu

Snälla stå ut med mig
För jag älskar dig




Fri vers av Holgerhuva
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva