Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M.


Saknad

Var är du?
Just i detta nu
Du fattas mig
Vill känna dig

Jag är inte hel
Det känns fel
Ett stort hål i mig
Jag saknar dig!

Du är mitt begär
Jag vill ha dig här
Tänker på ditt skratt
Utan dig är jag platt

Tankarna kretsar kring dig
Undrar om du tänker på mig
Vill vara nära
Bredvid dig, min kära




Fri vers av Holgerhuva
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 22:21



Bookmark and Share


  Virvlande
Du är bara för underbar!
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva