Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag tigger dig om att stanna

Det är sent, snälla gå inte.
Du har en så lång väg hem.
Snälla, stanna här.

Det är kallt ute. Och min säng är varm.
Gör den inte kall igen.

Jag kan göra frukost åt dig,
lunch och kanske middag om du vill.
Mitt chilibröd är bäst!

Inte? Du vill inte… Okej.
Nej, verkligen. Det är OK.
Gå du.
Innan jag tigger dig om att stanna.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 15:49



Bookmark and Share


  Julia Larsson olofsson
Det är snyggt. Man fattar och typ känner ingen sig. Fast det är så enkelt skrivet. Riktigt bra :)
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren