Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting mer att säga

Vad säger man
när det inte finns något kvar att säga?
När det känns som att man redan har pratat om allt.
Vad säger man
när tystnaden är lika tung som ett stenblock och lika svår att bryta?
När blickarna undviker varandra och stämningen sprakar av spänning.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-23 21:23



Bookmark and Share


  Anna*
Det är då det behövs en rejäl urladdning med ett gott skratt eller fyrverkeri där verkligheten som är så smärtsam att den står i vägen luftas en gång för alla. Applåderar din förmåga att sätta ord på detta mycket svårtillgängliga tillstånd!
2011-10-03

  Anna*
Det är då det behövs en rejäl urladdning med ett gott skratt eller fyrverkeri där verkligheten som är så smärtsam att den står i vägen luftas en gång för alla. Applåderar din förmåga att sätta ord på detta mycket svår tillgängliga tillstånd!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren