Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När atombomber regnar

När oljan tar slut kommer skyskrapor att falla.
Svavelsyra ska smälta våra industrier
och uran förgifta grundvattnet.
Och vi ska stå i världen som vi klätt av,
nakna utan något på våra köttiga kroppar.
Människans blod vattnar marken och
inget levande som finns kvar
känner sorg eller saknar oss.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 18:56



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Balanserar din mörka text mot Olle Adolphssons Mitt eget land som jag osökt kom att tänka på nu: "Jag hörde musik någonstans som kom från en frusen orkester
den kallas för terrorbalans och dansas av öster och väster.
Vad bryr jag mig om öst och väst, jag vet ju bäst....
För när människor har varandra bor de alla i samma land"
2011-12-20

  lodjuret/seglare VIP
Den ena mardrömmen är väl den andra lik, mest genom att det skall gå åt pepparn för mänskligheten på endera viset.
2011-12-12

  Göran Gustafsson VIP
" And when he had opened the seventh seal, there was silence in heaven ........ ( ... ) "And I heard a great voice out of the temple saying to the seven angels, Go your ways, and pour out the vials of the wrath of God upon the earth."

(KJB Revelation)

Inget nytt under solen. :-) / mvh gg
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren