Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enkelt hej kanske

Jag stirrar på den lilla gröna pricken vid ditt namn som talar om att du är online.

Jag vill skriva till dig. Är nära att göra det flera gånger. Men vad skulle vi prata om?

Vad skulle jag kunna skriva för att inte låta som att jag vill ha dig?

Ett enkelt hej kanske. Ett: vad gör du?

Men varför skulle jag skriva det? Till dig? Om jag inte ville någonting.

Och jag vågar inte låta dig förstå att jag vill någonting. Med dig.

Jag är för feg för det. För feg och för nykter.

Jag är verkligen himla feg.

Fan.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-05 22:03



Bookmark and Share


  Brachmin
Mänskligt och koncist, tycker om den!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren