Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade dessa ord när jag rensade min gamla dator.


Människorna känner ingen skuld

Het is rinner över bergen.
Bränner och fryser allt som lever.
Växter böjer sig och ruttnar.
Djuren skriker över slätterna.
Men människorna känner ingen skuld.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-12 20:28



Bookmark and Share


  Amanda Nordstrand
Bra gestaltning över dagens natursituation. Grymt fin och hemsk på samma gång.
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren