Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prestationsångest



visst är det bra med utmaningar

visst är det bra med nyheter

kan bara inte

tycka det














just nu




Fri vers av Christine Sabel
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel