Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Vackra höstdagar är allt för få
Kommer så sällan är svåra att nå

Löven faller, luften klar
En känsla som är underbar

Träden klär upp i nya kläder
Verkligen ett vackert väder

Det luktar höst
Vinden viskar med mystiskt röst

Nu ska världen snart dö
Begravas i kallaste snö

Men än är inte tiden inne
Jag tar in hösten i mitt minne

Regnet kommer, sedan snö
Då är det dags för naturen att dö

Hösten makaber och så skön
Jag ber stilla en tyst bön

Om att hösten ska vara lite till
Kanske får jag som jag vill

Vinden viskar att ännu är det inte tid
För naturen att lägga sig ner och vila i frid




Fri vers av Holgerhuva
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-02 15:24



Bookmark and Share


  Virvlande
Väldigt fin! =) Inga krystade rim! =P
2009-11-02

  Blåbäret
vilken fin höstdikt!
fint ordat...
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva