Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd tanke

I nattens vrå min tanke jag gömmer
Den hör inte hemma på dagen
Den är inte mogen för dagsljus
När tiden är inne ska den bli fri
Då ska den få bli blendad av solen
Då ska tanken ta form
Den ska generera kärlek
Till en behövande värld




Fri vers av Anjeska
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-27 22:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tankar behöver få mogna...
2009-10-31

  Popcorntankar
Mycket tänkvärd
2009-10-27

  mare VIP
Mycket bra....
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska