Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visionerna vid vägskälet.

Och så står jag där
vid vägskälet igen
och ser på
när hålen i mig
uppenbarar sig.

Ser hur dom överskuggar
balansen
och ersätter den med
hysterin.

Hysterin som
får mig att
vidga smärtgränserna
påväg mot visionen.

Som får mig att
sälja min
själ.




Fri vers av svår
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svår