Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utnyttjad .

Jag sträcker mig över
gränserna,
du sträcker dig efter
min kropp
och jag blånar,
trycks ihop,
minimeras.

Intigritet,
vad är väl det?
När jag får ligga i din famn,
efteråt,
ett tag.




Fri vers av svår
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svår