Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsidosmärta.

Monsterhästen
går på ställen där
huden är som
tunnast
så att jag får blåmärken
som ömmar till
vid beröring och
när du säger
att du inte är kär i mig.

Men jag är nästintill
tillfreds
för då finns det
utsidosmärta
att ta på när
insidosmärtan blir
outhärdligt svårdefinerad.


Så när dikena ropar efter mig,
då när jag går mina kvällspromenader
ner mot Drakängen
fortsätter jag att gå,
trots att de ger mig ett
erbjudande om att lägga mig hos dem
och dö i klass med Cobain.




Fri vers av svår
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 20:18



Bookmark and Share


  Nanna X
Bra att du fortsätter gå. Och att du fortsätter skriva, för du gör det bra!
2010-03-28

    Nicklas VIP
Insidan kan smärta oerhört, men det blir aldrig rätt att medvetet göra illa sin utsida.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

svår