Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en fest någonstans .

Förtvivlad gråt
på en fest någonstans

När jag drar mig efter andan,
drar du i mitt ansikte
och jag berättar om
paris fastän du
varit där många gånger,
berättar om hur han
lämnade mig.


Smärtsamma tårar
på en fest någonstans.

Det är inte alkoholen
som talar
det är
sorgen inom mig
som alltid annars stannar där.




Fri vers av svår
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svår