Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihopbit .

När jag är utan det som
får tankarna att sluta
flyta ut
biter jag ihop.

Hårt, ihop.

Så att tungan blöder
och huvudet
värker.

Då ersätts sorgen
med tomrum som
jag kan yla ut
när jag inte längre är
utan.



Och det behöver
inte synas att jag
svartnar på insidan
av destruktiviteten.




Fri vers av svår
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svår