Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det ändå blev.


Djupsinnigt .

Nu kan jag lyssna
på sången som skulle ha
spelats av en
orkester
när jag mötte dig vid
altaret.

Tänka på hur
djupsinnigt
vi älskade
åren ut.

Fundera över vad som
gick snett utan att
spricka upp av ångesten.


För jag lever,
jag fungerar,
är lycklig,
utan dig.




Fri vers av svår
Läst 625 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-30 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svår