Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Åter

Det, är tillbaka igen
vi trängs åter på samma utslitna ruta

Det var så allt började
en vacker sorgsen höst
i ett snart glömt 90-tal
då det, äntrade mitt liv


Jag röstade blankt
men menade allvar


Nu är den känslan här igen
allvaret har bytt skepnad, frisyr
skämten blivit råare
men kärleken varmare än någonsin


Jag skriver tomma ord
men är verkligheten personifierad


2000-talet haltar mot sitt slut
hastigheten och våldet skrämmer
det, är svårt att förklara
men jag är inte ensam mer


Jag skjuter lösa skott
men blöder efter varje träff




Fri vers av J P
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 11:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Jag röstade blankt
men menade allvar"
Känner speciellt igen mig i detta.
Applåd!
2009-12-03

  etthjärtaäralltidrött
#Jag röstade blankt, men menade allvar" - lysande!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P