Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på dagen

Tystnaden landar

lägger sig intill livet

en klarblå nyans

solens skönhet

Färgerna skimrar i vackerhet

löven faller tätt på marken

små egenheter av lycka

Njut en stund, andas liv

sänd en tanke till någon

var tacksam inför nuet




Fri vers av Lindizz
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz