Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande blod




Mitt längtans sår, blöder inatten

frosten utanför, stelnar mitt blod

det gnistrar så mörkrött, i månens utmattade sken.

Trösten i natten, finner ej sin ro.




Fri vers av JLindh
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh