Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde

Om det står skrivet i stjärnorna
Kanske vi kan få in det i hjärnorna
Att vi hör ihop du och jag
Att vi borde vara tillsammans varje dag




Fri vers av Holgerhuva
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 16:56



Bookmark and Share


  Virvlande
Fint! =)
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva