Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dåliga förhållande...


När maken är naken och makan rakad

När maken är naken
och makan rakad
är förlovningen kommen
i blom

Rosenbladen utfällda
utvecklade vackra
uppsvällda äcklande
svarta

(\"Bland molnen finns konungen\"
sa den lilla människan
och bar fram honungen
åt den store.)

Rosorna vissnade
bevittnade av allt ruttnande
det bruna och illaluktande
som slöja.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-10-17 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin