Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ilskna mjölkförpackningar

 

det finns för mycket ilska
på denna planet
jag hör det i varje visa
det finns på mjölkpaket
det är en effekt
kanske en reaktion
möjligen en dialekt
och brist på kommunikation

jag säger till när det blir för mycket
när hatet växer sig oändligt starkt
när man sliter känslor i stycken
när man inbillar sig att man har allt

det finns för mycket ilska
på denna planet
jag hör det i varje visa
och det finns i varje hemlighet




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 623 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-30 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här gillar jag verkligen!Ilskna mjölkförpackningar,bra!
Tack!
2013-10-01

  Mr Lindemann VIP
I agressivitert vi smyger ut
klår ihjäla varenda dumstrut
och lägger låket på
för agressionshantering
2009-10-31

  Carola Zettergren
URSNYGGT , applåder!!!
2009-10-30

  Lilla My* VIP
Det här var fasen det bästa som blev skrivet här idag!
Ilskna mjölkförpackningar är en kanontitel och däruti gömmer sig det där som gror därute överallt och gömmer sig t o m i och på mjölkförpackningar...

"det är en effekt
kanske en reaktion
möjligen en dialekt
och brist på kommunikation "

ja..och här skriver du själva kärnan till allt...Snyggt!!
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike